Paramount School Palembang
    • Official_paramountschool
The result of schoolarship test for secondary 2018-2019

Congratulations again to you and welcome to Paramount Secondary School!
Selamat! dan Selamat Bergabung di SMP Paramount!

This scholarship is one of the appreciations toward our students’ achievement and eagerness in studying during in Paramount School.
Beasiswa ini merupakan salah satu apresiasi kami kepada peserta didik atas prestasi dan semangat belajarnya selama di Paramount School.

Just get the scholarship and register soon at Front Office!
Dapatkan beasiswa tersebut dan daftarlah segera di FO!

Term of conditions:
1.The scholarship of Paramount Secondary is awarded to the students as mentioned in this letter.  Beasiswa SMP Paramount ini diberikan kepada peserta didik yang namanya tercantum pada surat ini.
2.The scholarship cannot be cashed. Beasiswa ini tidak dapat diuangkan.
3.The scholarship is valid during August 23 to 25, 2017. Please do not miss it! Beasiswa ini berlaku selama 23 s.d. 25 Agustus 2017. Jangan sampai terlewatkan!
4.If the student who get scholarship register to front office after 25 August 2017,  The student only get discount 50% Free Registration in Term 1.  Jika siswa/i yang mendapatkan beasiswa (bebas uang registrasi) mendaftar setelah tanggal 25 Agustus 2017, hanya mendapat diskon 50% uang pendaftaran pada Term 1.

5.The scholarship applies if students register to SMP Paramount for the academic year of 2018/2019 by paying Rp5.000.000-. This payment will be refunded or as reduction cost of school fees in SMP Paramount. If the registration is canceled, the payment cannot be refunded. Beasiswa tersebut berlaku jika siswa mendaftar ke SMP Paramount untuk tahun pelajaran 2018/2019 dengan membayar Rp5.000.000,- . Pembayaran ini akan dikembalikan atau sebagai pengurangan biaya sekolah setelah siswa bersekolah di SMP Paramount. Jika pendaftaran dibatalkan maka uang pembayaran yang sudah dilakukan tidak dapat dikembalikan.
6.Limited class member and do not miss it! Kelas terbatas dan jangan dilewatkan!

Thank you for attention and cooperation and welcome to Paramount Secondary School!

Download file disini